Icopal

A Jens Villadsen által 1876-ban alapított koppenhágai vállalkozás 1912-től foglalkozik tetőszigetelő lemezek gyártásával, 1990-ben pedig Magyarországon is belépett a piacra. Azóta ez az üzleti terület dinamikusan fejlődött, mára már négy kontinensen zajlik a termékek gyártása. 30 országban, 36 gyártóüzemmel, 95 kereskedelmi képviselettel együttműködve forgalmazzuk termékeinket. Tevékenységével a cég 3500 dolgozónak biztosít munkahelyet. Az Icopal közel 150 éves tapasztalatával és négy kutatóközpontjával az innovációt helyezi előtérbe fejlesztései során. 
2018-ban az Icopal Kft. újabb mérföldkőhöz érkezett A Bramac Kft.-vel közösen a BMI Group cégcsoport részeként, kibővült szolgáltatási és szaktudási háttérrel immáron még komplexebb megoldásokat nyújt.
A Bramac és Icopal egyesített szaktudásával a cégcsoport a pince szigetelésétől a lapos- és zöldtetőkön át a hagyományos magastető építéséig és szigeteléséig teljes körű megoldásokat kínál. Az Icopal Kft. lapostetők vízszigetelésére specializált termékeit a szakértők a piac legtartósabb, leghatékonyabb és legrövidebb kivitelezési idővel rendelkező típusai között tartják számon.
A fúzióval létrejött BMI Groupot méretéből, gyártói kapacitásából, termék- és szolgáltatás-innovációjából adódóan kétség kívül Európa piacvezető tetőrendszereket és szigetelő anyagokat gyártó vállalataként tartják számon.