Jafholz

Az „Olyan nincs, hogy nincs“ mottó rendkívül jól kifejezi a JAF Holz filozófiáját. A minőségi szolgáltatás nálunk nem csak egy üres frázis, hanem az üzlet mindennapos, természetes velejárója.
Mi a jól képzett és motivált munkavállalókra alapozunk. A megrendelések gyors teljesítését országos lefedettséget biztosító hálózatunk, hatalmas termékválasztékunk, állandó, 20.000 cikkből álló raktárkészletünk, valamint a gyors és pontos logisztika teszi lehetővé.
Szolgáltatásaink teszik teljessé a képet
A JAF Holz Magyarország egyik legnagyobb fakereskedelmi vállalata. Ennek megfelelően nemcsak termékeinktől hanem ügyfélszolgálatunktól is a legmagasabb minőséget várjuk el. Ön megmondja „mit“ és „mikor“ – mi leszállítjuk.
Tőlünk nem csak a terméket kapja meg. A „Teljes szolgáltatás“ nálunk ennél többet takar. Az üres értékesítési sablonok helyett szakképzett, szakértő kollégáink várják kérdéseit, kéréseit. Mindemellett a faanyagokhoz tartozó, kiegészítő szolgáltatások, mint a lapszabászat vagy az élzárás terén is kiemelkedő felszereltséggel, illetve szakértelemmel várjuk.