Szigetelés

Fogyasztóbarát Vállalkozás - Építőipari kategóriában elsőként az Answer Bau Kft.

Szigetelés

Szigetelések aljzatoktól a tetőtérig.

Az üveggyapot olyan nyersanyagból készül, amelyek nagy mennyiségben állnak rendelkezésre (homok, mészkő, üvegtörmelék). Nagyon rugalmas, finom szálszerkezettel és alacsony testsűrűséggel rendelkezik. Nem veszélyes az egészségre.

Az üveggyapot hőszigetelésre fordított kiadások általában egy éven belül megtérülnek az energiaszámlákon történő megtakarításokból. További előny a kiváló hangszigetelő képesség és tűzbiztonság. Nem jellemző rá a gombásodás és a penészesedés, ráadásul a rágcsálók, rovarok sem „kedvelik”

Fő felhasználási területe: könnyűszerkezetes fal, pincefödém, padlásfödém, homlokzati szerelt váz szerkezetre is ajánlott.

Minden típusú talajszerkezetnél alkalmazható drain lemez. Kültérben talajnedvesség illetve nem torlódó szivárgó vizek elleni szigetelés. Beltérben az esztrich alá kapillárisan felszívódó nedvesség ellen. Beltérben alkalmazható a kent szigetelés!

Utólagos hőszigetelésre alkalmazható polisztirol lap, illetve kőzetgyapot lap Cellás szerkezetű, hőre lágyuló, kiváló hőszigetelő, gazdaságos, a kőzetgyapot szigetelésnél fajlagosan olcsóbb az EPS polisztirol hőszigetelő anyag. Elsődlegesen a külső homlokzati hőszigetelő rendszerekhez alkalmazzák. Igen hatékony hőszigetelő, ellenben a kőzetgyapottal szemben nincs páraáteresztő tulajdonsága. Előnye: könnyű, megfelelő szilárdságú, egyszerű alakíthatóság, és beépíthetőség, jó tapintású, nincs irritáló hatása, a környezetre és az egészségre káros hatása nincs.

Bitumenes hegeszthető szigetelő lemezek javasolt felhasználása:

  • talajjal érintkező szerkezetek talajpára, talajnedvesség és talajvíznyomás elleni szigetelése.
  • födémek, tetőszerkezetek csapadékvíz elleni vízszigetelése
  • hó-szigetelt tetők, zöld-tetők, garázstetők, teraszok, erkélyek szigetelése
  • utólagos pince-,és fallábazat szigetelések

 

Megválaszolatlan kérdései maradtak? Kérjen segítséget kollégánktól: +36 30 403 7385

Nálunk mindig kedvező áron!

 

 Kérje kedvező ajánlatunkat!

Legjobb minőség - megoldjuk!

Alacsony árak - megoldjuk!

Házhozszállítás - megoldjuk!